czwartek, 3 kwietnia 2014

Kleik ryżowy z jabłkiem i winogronem


200ml mleka
4 łyżki kleiku ryżowego
1 łyżeczka miodu
1 jabłko
kilka winogron
żurawina
cynamon

Mleko podgrzać (ale nie zagotować!) z łyżeczką miodu, aby było gorące, dodać kleik ryżowy i dokładnie wymieszać. Musi mieć konsystencję gęstej papki. Podawać z owocami i szczyptą cynamonu


2 komentarze:

  1. Przejrzałam całego Twojego bloga i jestem pod wrażeniem Twoich przepisów :) Na pewno wykorzystam nie jeden !

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję :)) mam nadzieję, że podzielisz się opinią po przygotowaniu :)
      P.S. Masz świetną formę! Właśnie jestem na etapie przeglądania Twojego bloga - inspirujesz! Bardzo! :)

      Usuń